Hoofdlocatie

Lindeweg 12, 2995 XK, Heerjansdam

Postadres

Onze hoofdlocatie is gelegen aan de Lindeweg in het buitengebied van Heerjansdam. Op deze locatie bieden wij onze schooltoeleiding VO, dagbesteding, individuele trajecten en systeem trajecten. Op deze locatie hebben wij de beschikking over een groepsruimte, een snoozelruimte, een individuele ruimte, een paddock, bak en paardenstallen. Ook hebben wij deze locatie hebben wij ook de beschikking over ruime paardenweides waar tussen ons veiligheidspad zich bevindt.

Op deze locatie zijn verschillende dieren aanwezig, zo zullen de honden je verwelkomen zodra je ons hek binnen rijdt. Ook bevinden zich op deze locatie paarden, alpaca’s, schapen, varkens, geiten, katten, kippen en konijnen. Deze dieren kunnen alle op hun eigen wijze worden ingezet voor onze begeleiding. Zo worden de paarden gebruikt voor de coaching en worden de konijnen vaak ingezet voor een rustmoment in de groepsbegeleiding.

Jeugdspeelpark

Rossenburgpad 12, 3342 GP, Hendrik-Ido-Ambacht.

Onze locatie in Hendrik-Ido-Ambacht is op het terrein van het jeugdspeelpark, ook wel JSP genoemd. Op dit terrein hebben wij de beschikking over paardenboxen met een uitloop naar de paddock, een bak, een individuele ruimte en een groepsruimte. Op deze locatie bieden wij ook verschillende dagbesteding groepen, ook wordt deze locatie gebruikt voor individuele begeleiding.

Op deze locatie zijn een aantal pony’s van ons aanwezig. Verder mogen wij gebruiken maken van de vele dieren en activiteiten die het jeugdspeelpark met zich mee brengt. Zo zijn er op dit terrein ook alpaca’s, varkens, geiten, katten, bijen en konijnen. Tevens zijn er binnen in het kleine dieren verblijf dieren te vinden zoals vogels en knaagdieren. Op deze locatie is een hele mooie natuurspeeltuin aanwezig waar de kinderen heerlijk kunnen buitenspelen. Deze locatie is gelegen aan het sandelingenpark waar de kinderen heerlijk even een frisse neus kunnen halen.

www.jeugdspeelpark.nl

De Develruiters

Molenwei 3, 2995 BL, Heerjansdam.

Onze tweede locatie in Heerjansdam is te vinden op het terrein van de Develruiters. Op deze locatie hebben wij de beschikking over een groepsruimte en zijn er knaagdieren, een schaap, een geit en kippen aanwezig. Deze locatie heeft de beschikking over een grote hoeveelheid buitenruimte waaronder een groot weiland en een mooi park. Op deze locatie heeft onze arbeidstoeleiding zijn thuisbasis, daarnaast is op deze locatie ook de eenhoorn te vinden. Naast behandelgroepen hebben wij op deze locatie ook meerdere dagbesteding groepen. Deze locatie heeft de beschikking over een grote kantine waar evenementen gehouden kunnen worden en feestjes gegeven kunnen worden. In deze kantine mogen de jongeren helpen wanneer er een wedstrijd is.

De Kleine Duiker

3e Barendrechtseweg 511a, 2991 SH, Barendrecht.

Sinds 1 januari 2020 hebben wij ook een locatie op het terrein van de Kleine Duiker in Barendrecht. Op deze locatie hebben wij de beschikking over 10 paardenboxen, een paddock, bak, weidegang en een groepsruimte. Op deze locatie bieden wij de schooltoeleiding BO en coaching. De Kleine duiker is een kinderboerderij, Dit brengt leuke en leerzame activiteiten met zich mee voor onze kinderen. Zo is er een winkeltje aanwezig waar de kinderen een rekenles kunnen doen en is er een vlindertuin waar de biologie les gegeven kan worden. De arbeidstoeleiding heeft ook 2 dagen per week een klus in de kantine, hierbij helpen de jongeren in de keuken en achter de kassa.  Deze locatie is gelegen aan de zuidpolder wat heerlijke ruimte met zich mee brengt.

Kantoor

Industrieweg 18, 2995 BE, Heerjansdam.

Boven tankstation Argos zit de kantoor ruimte van Horses&Co. De administratie van Horses&Co is te vinden in deze kantoor ruimte. Tevens vinden hier gesprekken plaats voor bijvoorbeeld evaluaties of onderzoeken.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een rondleiding!