Open sollicitatie

Wil jij werken bij Horses & Co, maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Aarzel niet en stuur ons een e-mail naar werken@horsesenco.nl waarin je uitlegt waarom jij zo goed bij ons past! Wij zullen dan contact met je opnemen

 

Achtergrondinformatie

Horses & Co bestaat sinds 2010 en is in deze tijd uitgegroeid tot een toonaangevende zorgboerderij waarbij het kind op de eerste plek staat. We bieden veel verschillende vormen van zorg, schooltoeleiding, begeleiding en coaching. Met 40 gepassioneerde collega’s met van verschillende achtergronden vanuit de zorg zorgen wij iedere dag weer dat we een veilige en leerzame omgeving. Eigen inbreng, flexibiliteit, eigen verantwoordelijkheid en een dosis humor zijn bij ons super belangrijk!

Horses & Co hecht grote waarde aan privacy en databescherming. Wij gaan dan ook zorgvuldig om met jouw gegevens. De gegevens uit de sollicitatieprocedure zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt om een verantwoord wervings- en selectieproces mogelijk te maken. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Als je solliciteert op een vacature bij Horses & Co ga je er automatisch mee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt en -tijdelijk- worden opgeslagen. Uiterlijk vier weken na het einde van de procedure zullen je gegevens worden vernietigd.

Mocht je willen dat we je gegevens bewaren voor een eventuele volgende passende vacature geef dit dan expliciet aan in je sollicitatie. In dat geval worden jouw gegevens maximaal 12 maanden bewaard. Heb je toch tussentijds bezwaar tegen het bewaren van jouw gegevens? Dit kan je middels een mail kenbaar maken aan administratie@horsesenco.nl. Wij zullen al je gegevens dan vernietigen.

Recruitment bureaus? Daar hebben we net zoals veel van onze medewerkers een vreselijke hekel aan!
Dus bel aub niet, we wijzen u toch af.