Horses&Co zorg- en leerboerderij voor (ortho)pedagogiek is gevestigd in Zuid-Holland. De zorgboerderij heeft inmiddels 4 locaties waarvan 2 in Heerjansdam, 1 in Barendrecht en 1 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Missie

Onze missie is om een veilige en leerzame omgeving te bieden aan hen die op ervaringsgerichte wijze willen leren. Daarnaast bieden we uitdaging en kwalitatieve zorg, leidend tot succeservaringen. We geloven in een maatschappij die werkt aan afstemming en verbinding met oog voor het individu. Onze wens is om de wereld vanuit onze kern met kennis, kwaliteit en bevlogenheid een klein stukje mooier te maken.

Visie

De leercapaciteit van mensen wordt sterk vergroot wanneer ze leren vanuit ontspanning en los zijn van weerstand. Wij werken vanuit de visie dat fysieke inspanning leidt tot mentale ontspanning wanneer dit plaatsvindt binnen een veilig klimaat. Veiligheid ontstaat door een duidelijke structuur die wordt aangereikt door een vakbekwaam team van professionals met een positieve en oplossingsgerichte insteek.

Werken bij

Werken bij Horses & Co dat betekent heel veel eigen inbreng, flexibiliteit én verantwoordelijkheid.

Ons team

Horses&Co werkt met een multidisciplinair team tijdens de begeleiding en behandeling.

Kwaliteit

Horses&Co is een gecertificeerde zorgboerderij en voldoet aan de norm van ‘kwaliteit laat je zien’.