Werken op een leer- en zorgboerderij

Werken bij Horses & Co dat betekent heel veel eigen inbreng, flexibiliteit én verantwoordelijkheid. Wil jij mee bouwen aan onze visie? Zet jij het kind altijd op de eerste plaats zonder de kaders – en jezelf 😉 – uit het oog verliezen?

Reageer dan op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar personeelszaken@horsesenco.nl.

Horses & Co vind het heel belangrijk om de juiste kandidaat te vinden voor onze vacatures. Iedereen wordt gescreend middels een Google Search en we zullen ook je social media bekijken. Door te solliciteren ga je hiermee akkoord. Na een online kennismakingsgesprek zal er een tweede gesprek op locatie plaats vinden met een medewerker uit het team waarbinnen de vacature valt. Ook maakt een VOG standaard onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Functieomschrijving

Wie ben jij?

Ben je beschikbaar op zaterdag? Geloof je in de kracht van ervaringsgericht werken? Heb je een passie voor onze doelgroep? Ben je flexibel, houd je van mens en dier? Ben je in staat om een veilig leefklimaat te borgen waar structuur en flexibiliteit elkaar afwisselen?

Als jeugdhulpverlener maak je iedere dag weer gebruik van de motiverende kracht van de dieren. Je bent creatief en kan ervaring- en oplossingsgericht met de kinderen werken aan hen specifieke doelen.

Kan je alles met JA beantwoorden dan zou zit wel eens je droombaan kunnen zijn!

Wat ga je doen?

Horses & Co biedt een uitdagende werkplek waar je op een ervaringsgerichte manier bezig bent met het in stand houden en bevorderen van een leefklimaat waarin structuur, veiligheid en begeleiding geboden wordt aan jeugdigen. Samen met je collega’s ga je onderzoeken wat er allemaal mogelijk is.

Geen dag is hetzelfde, geen groep is gelijk en ieder kind is uniek. Dat maakt het werk zo ongelofelijk leuk! We bieden binnen Horses & Co 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de nodige zorg aan onze jongeren, dat wil zeggen dat werken in het weekend erbij hoort. En nog concreter, deze functie is echt gericht op de zaterdag.

Als jeugdzorgwerker ben je altijd creatief aan het bedenken wat voor toffe ervaring je kan creëren om aan specifieke doelen van een kind te werken. Dieren en buiten zijn spelen hierin wat ons betreft een grote rol!

Wat breng je mee?

· Je staat stevig in je schoenen en kent je eigen kracht

· Je bent creatief en durft buiten de lijntjes te kleuren

· Je hebt een relevante opleiding, denk aan MWD, SPH, Social work, PABO of aanverwant. Solliciteer ook vooral als je nog aan het studeren bent! Deze functie is perfect te combineren met school

· Je hebt -net als wij- passie voor je werk

· SKJ Registratie is een pre!

· Je haalt plezier uit de groei van de kinderen

· En dit alles doe je met een dosis humor en collegialiteit

·Een VOG met specifiek profiel 45 is een harde eis

Wat bieden wij?

· We bieden je een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast – bij goed functioneren-

· Een zaterdag baan die prima te combineren is met school en mogelijk is uit te bereiden met een plekje in onze flexpool

· Markt conform salaris ( CAO Jeugdzorg)

· 13e maand, vakantiegeld en pensioen opbouw

· Veel ontwikkel mogelijkheden

Interesse? Reageer nu!

Parttime uren: 8 per week

Maatregelen tegen het coronavirus:
De eerste kennismakingsgesprekken zullen in verband met Corona digitaal plaatsvinden.

Soort dienstverband: Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.136,00 – €3.568,00 per maand

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Je bent gedreven en het kind staat altijd op één. Je ben je flexibel inzetbaar en zo creatief dat je altijd een mogelijkheid ziet. Daarnaast kan je goed zelfstandig uit de voeten.

Herken je jezelf hierin? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Vanuit je passie en ervaring ben je in staat om onze cliënten doelgericht te ondersteunen in het veranderen van gedrag, het aanleren van nieuwe vaardigheden en het uiten van emoties ter vermindering van emotionele en fysieke spanning. De doelgroep vraagt dat je creatief bent in je werkvormen en stevig in je schoenen staat.

Je vindt het tof om zowel één op één cliënten als in groepsverband te geven. Als psychomotorisch therapeut kun je in de behandelruimte en buiten op de verschillende locaties van de zorgboerderij een behandelaanbod neerzetten. Maak je iedere dag weer gebruik van de motiverende kracht van de buitenlucht, actief bezig zijn en onze dieren.
Je kan zelfstandig ervaring- en oplossingsgericht met de kinderen werken aan specifieke doelen. Als professional weet je wat je eigen handelen voor impact kan hebben en zoek je bij iedere cliënt de juiste aansluiting.

Wat ga je doen?

Horses & Co biedt een uitdagende werkplek waar je als psychomotorisch therapeut onderdeel bent van een divers team van professionals die samen staan voor het in stand houden en bevorderen van een omgeving waarin structuur, veiligheid, begeleiding en therapie geboden wordt aan jeugdigen.

Als Horses & Co bieden wij zorg aan jeugdigen met heel veel verschillende achtergronden. Onze cliënten vertonen over het algemeen complex en soms extreem gedrag.

Horses & Co heeft op dit moment vijf verschillende locaties, op deze locaties bieden we een grote verscheidenheid aan zorg, begeleiding, coaching en therapie. Vanwege deze grote diversiteit aan cliënten, groepen en locaties vinden we het een uitdaging om iedere collega in zijn of haar kracht te zetten.

Waar ligt jouw passie? Er is binnen Horses & Co veel mogelijk.

Wat breng je mee?

 • Je bent gediplomeerd Psychomotorisch Therapeut of Bewegingswetenschapper;
 • Je staat stevig in je schoenen en kent je eigen kracht;
 • Je krijgt er energie van om verder te kijken, je ziet niet alleen het gedrag maar kan vanuit objectieve observaties het hele kind en zijn/haar omgeving zien;
 • Je bent in staat om je eigen gedrag ( zowel verbaal als non-verbaal) aan te passen op de doelgroep of een specifieke cliënt;
 • Je bent creatief en durft buiten de lijntjes te kleuren;
 • Je bent aantoonbaar bekend met onze doelgroep;
 • Je bent een lopende kennisbank als het gaat om je therapeutische vakgebied;
 • Je weet alles van groepsdynamische processen;
 • Je bent al langer werkzaam in het jeugddomein;
 • Je hebt -net als wij- passie voor je werk;
 • Je haalt plezier uit de groei van de kinderen;
 • Je bent een kei in rapporteren;
 • Je kan meedenken in veranderingen en deelt je eigen methodieken breed binnen het bedrijf;
 • Dit alles doe je met een dosis humor en collegialiteit.

Wat bieden wij?

 • We bieden je een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast – bij goed functioneren-
 • Arbeidsomvang en tijden zijn bespreekbaar ( minimaal 16 uur maximaal 36 uur)
 • Een hele fijne werkplek waarbij je actief bezig kunt zijn en kan afwisselen tussen de motiverende kracht van de buitenlucht in een omgeving met dieren, en de veiligheid van een PMT-zaal met veel therapiematerialen.
 • Markt conform salaris (CAO jeugdzorg)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 13e maand, pensioen en vakantiegeld.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden
 • Een zelfstandige functie binnen een divers team

Interesse? Reageer nu!

Een meeloopdag en een VOG zijn onderdeel van de procedure.

Soort dienstverband: Bepaalde tijd, Parttime, Onbepaalde tijd, Fulltime

Verwacht aantal uur: Niet meer dan 36 per week

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

 

Licentie/certificaat:

 • VOG (Gewenst)

 

Werklocatie: Fysiek

Over de functie

Voor ons recent geopende gezinshuis in Heerjansdam zijn wij op zoek naar bevlogen gezinshuisouders. Als gezinshuisouder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en opvoeding van de kinderen die wonen in het gezinshuis. Het gezinshuis biedt plek aan vier jongeren in de leeftijdscategorie 14-20 jaar. Alle kinderen zijn in het bezit van een vorm van dagbesteding/onderwijs (op de zorgboerderij of elders).

Wat ga je doen?

Voor het gezinshuis zijn we op zoek naar een constructie van meerdere gezinshuisouders, waarin je nauw samenwerkt met je mede-gezinshuisouders en in verschillende diensten werkt. Op de momenten dat je werkzaam bent in het gezinshuis, verblijf je in de studio in het gezinshuis. Tevens behoud je jouw eigen woning, waar je op je vrije dagen (en vakanties) verblijft. Dit betekent dat de jongeren verschillende gezinshuisouders door de week heen zien en het is daarom van groot belang dat het team goed op elkaar afgestemd is.

Als gezinshuisouder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het neerzetten van een veilig en positief leefklimaat. Het is aan jou om er zorg voor te dragen dat de jongeren zich in het gezinshuis thuis voelen en dat zij het gewone leven zoveel als mogelijk kunnen en mogen ervaren. Naast de opvoeding en dagelijkse zorg houdt je je ook bezig met de persoonlijke leerdoelen van de jongeren en vervlecht je deze in de dagelijkse omgang met de jongeren. Tevens is het ook aan de gezinshuisouders om, in samenwerking met de gedragswetenschapper, het contact te onderhouden met de biologische familie.

Je werkt in een team dat bestaat uit meerdere gezinshuisouders, een gedragswetenschapper, een clustermanager en een systemisch werker (ouderbegeleider).

Wie zijn wij?

Horses & Co biedt een uitdagende werkplek binnen een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij ons staat het kind altijd op nummer één. Dat zorgt ervoor dat we met het team heel veel voor elkaar krijgen, maar wil ook zeggen dat we net dat beetje extra vragen van iedereen die bij ons werkt. Onze doelgroep is bijzonder divers, zowel in leeftijd als in problematiek.

De visie van Horses en Co draagt uit: ‘Je mag zijn wie je bent’. De ervaringsgerichte methodiek is verweven met de wijze waarop wij zorg leveren. Ieder kind wordt gezien in zijn totaliteit, met al zijn kwaliteiten en beperkingen en in voortdurende interactie met zijn omgeving. Ieder kind krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen. Hierbij wordt in de begeleiding en behandeling evenwicht gewaarborgd tussen leermomenten, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Horses & Co heeft op dit moment vijf verschillende locaties en op deze locaties bieden we een grote verscheidenheid aan zorg, zowel behandeling als begeleiding. Vanwege deze grote diversiteit aan cliënten, groepen en locaties vinden we het een uitdaging om iedere collega in zijn of haar kracht te zetten.

Wie ben jij?

· Je bent een absolute teamplayer (in een constructie van meerdere gezinshuisouders is het van groot belang dat je goede afspraken met elkaar maakt over de regels, werkwijze en begeleidingsstijl);

· Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel (ondanks dat je de zorg met elkaar deelt, voelt een ieder zich even verantwoordelijk voor de zorg en opvoeding van de jongeren);

· Je staat stevig in je schoenen en kent je eigen kwaliteiten en valkuilen;

· Je hebt veel geduld en doorzettingsvermogen en dit alles kun je inzetten met een dosis humor waardoor je jongeren zich thuis voelen;

· Je gelooft in de kracht van de ervaringsgerichte methodiek;

· Je kunt je vinden in de visie dat het kind onlosmakelijk verbonden is aan het systeem en dat gedrag vaak niet terug te leiden is tot slechts één oorzaak.

Wat breng je mee?

· Je hebt een relevante opleiding, bij voorkeur een HBO diploma (Social Work, MWD, SPH of Pedagogiek);

· SKJ registratie is een pre;

Wat bieden wij?

· Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast – bij goed functioneren;

· Dagen en tijden in overleg;

· Markt conform salaris (CAO jeugdzorg);

· Eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioen opbouw;

· Veel ontwikkelmogelijkheden;

· Veel verantwoordelijkheid.

De vacature wordt tegelijkertijd intern als extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Contract bepaalde tijd, Vaste baan

Contractduur 12 maanden

Parttime uren: 28-36 per week

Salaris: €2.487,00 – €3.862,00 per maand

Rooster:

 • Ploegendienst
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

 

Screeningsvragen:

 • In het bezit van een VOG of bereid om deze aan te vragen
 • Graag ontvangen wij ook uw sollicitatiebrief met motivatie

 

Werklocatie: Fysiek

Functieomschrijving

Over de functie

Binnen ons gedragswetenschappers team zijn wij op zoek naar een orthopedagoog met affiniteit voor uitdagende casussen en plezier in diversiteit.

Wat ga je doen?

Je biedt je collega’s van de verschillende teams inhoudelijke ondersteuning en deskundigheidsbevordering. Jij kunt raad geven zonder het dossier over te nemen en bent in staat om met jouw (gevraagde en ongevraagde) adviezen iedereen naar een hoger plan te tillen.

Als gedragswetenschapper heb je zicht op het gehele hulpverleningsproces, wat loopt van de intakeprocedure tot het tot stand komen van een behandelplan en de uitvoering daarvan. Je vindt het tof om het proces te volgen en te verbeteren en bent een kei in het bewaken van termijnen en het voeren van de regie.

Je vindt het heerlijk om je vast te bijten in casussen waarin je net even die stap verder moet zetten om echt het verschil te maken. Natuurlijk werk je daarin samen met je collega’s, maar ook externe partijen. Het multidisciplinaire team bestaat uit pedagogisch medewerkers, groepsondersteuners, ambulant (gezins)hulpverleners, docenten en vaktherapeuten.

Als gedragswetenschapper ben je één van de drijvende krachten binnen dit team. Je weet wat er nodig is en neemt het team mee op sleeptouw. Vanuit je overtuiging dat kinderen leren door ervaren ben je iedere dag bezig met het in stand houden en bevorderen van een leefklimaat waarin structuur, veiligheid, begeleiding en behandeling geboden wordt aan kinderen en jongeren.

Wie zijn wij?

Horses & Co biedt een uitdagende werkplek binnen een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij ons staat het kind altijd op nummer één. Dat zorgt ervoor dat we met het team heel veel voor elkaar krijgen, maar wil ook zeggen dat we net dat beetje extra vragen van iedereen die bij ons werkt. Onze doelgroep is bijzonder divers, zowel in leeftijd als in problematiek.

De visie van Horses en Co draagt uit: ‘Je mag zijn wie je bent’. De ervaringsgerichte methodiek is verweven met de wijze waarop wij zorg leveren. Ieder kind wordt gezien in zijn totaliteit, met al zijn kwaliteiten en beperkingen en in voortdurende interactie met zijn omgeving. Ieder kind krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen. Hierbij wordt in de begeleiding en behandeling evenwicht gewaarborgd tussen leermomenten, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Horses & Co heeft op dit moment vijf verschillende locaties en op deze locaties bieden we een grote verscheidenheid aan zorg, zowel behandeling als begeleiding. Vanwege deze grote diversiteit aan cliënten, groepen en locaties vinden we het een uitdaging om iedere collega in zijn of haar kracht te zetten.

Wie ben jij?

· Een teamspeler die bevlogen is met de doelgroep. Je coördineert, adviseert en intervenieert zowel in een multidisciplinair team als in de gezinnen waar jij bij betrokken bent;

· Je bent in staat om achter het gedrag te kijken bij complexe casussen;

· Je hebt ervaring met coördinerende taken;

· Je kan werken vanuit meervoudige partijdigheid;

· Je staat stevig in je schoenen en kent je eigen kwaliteiten en valkuilen;

· Je denkt in oplossingen in plaats van problemen;

· Je werkt doelgericht en bent creatief in het behalen van de doelen;

· Je gelooft in de kracht van de ervaringsgerichte methodiek;

· Je kunt je vinden in de visie dat het kind onlosmakelijk verbonden is aan het systeem en dat gedrag vaak niet terug te leiden is tot slechts één oorzaak.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Salaris: €3.500,00 – €5.300,00 per maand

Rooster:

 • Dagdienst

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

 

Werklocatie: Fysiek

Functieomschrijving

Jeugdzorgwerker MBO en HBO

Je vindt het tof om zowel één op één cliënten te begeleiden als in groepsverband. Als Jeugdzorgwerker maak je iedere dag weer gebruik van de motiverende kracht van dieren. Je bent creatief en kan ervaring- en oplossingsgericht met de kinderen werken aan specifieke doelen.

Je bent gedreven en het kind staat altijd op één. Je bent flexibel inzetbaar en zo creatief dat je altijd een mogelijkheid ziet.

Herken je jezelf hierin? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Horses & Co biedt een uitdagende werkplek waar je als sociotherapeut/jeugdzorgwerker bezig bent met het in stand houden en bevorderen van een leefklimaat waarin structuur, veiligheid en begeleiding geboden wordt aan jeugdigen.

Voor onze organisatie ga je vooral individueel met cliënten aan de slag. Maar je wordt ook op de groepen ingezet wanneer nodig.

Wij bieden zorg aan jeugdigen met heel veel verschillende achtergronden. Je begeleidt de cliënten tijdens de contactmomenten op onze zorgboerderij zowel in groepsverband als individueel. Je bent in staat om samen met je collega’s een ervaringsgericht programma neer te zetten wat aansluit bij de groep.

Horses & Co heeft op dit moment vier verschillende locaties op deze locaties bieden we een grote verscheidenheid aan zorg, begeleiding en coaching. Vanwege deze grote diversiteit aan cliënten, groepen en locaties vinden we het een uitdaging om iedere collega in zijn of haar kracht te zetten.

Waar ligt jouw passie? Waar zit jouw kennis? Is dit in Hechting, ASS, ADHD, Agressie, Ambulant, Ouderbegeleiding? Er is binnen Horses & Co veel mogelijk.

Wat breng je mee?

Je staat stevig in je schoenen en kent je eigen kracht;

Je bent creatief en durft buiten de lijntjes te kleuren;

Je hebt een relevante opleiding, denk aan MWD, SPH, Social work, PABO of aanverwant;

Je hebt -net als wij- passie voor je werk;

SKJ Registratie is een pre;

Je haalt plezier uit de groei van de kinderen;

En dit alles doe je met een dosis humor en collegialiteit.

Wat bieden wij?

We bieden je een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast – bij goed functioneren-;

Een hele fijne werkplek;

Markt conform salaris;

Veel ontwikkelmogelijkheden.

Interesse? Reageer nu!

Ook als je tijd hebt in het weekend en de ambitie om je te ontwikkelen richting jeugdzorg kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen. We vinden het belangrijk dat je passie hebt voor je werk, denkt in oplossingen en plezier haalt uit onze doelgroep

Een meeloopdag en een VOG zijn onderdeel van de procedure.

Soort dienstverband: Voltijds en deeltijds is beiden mogelijk, 16 tot 36 uur per week

Soort dienstverband: Vaste baan, Parttime, Fulltime, Bepaalde tijd

Contractduur 12 maanden

Salaris: €2.487,00 – €4.605,00 per maand

Verwacht aantal uur: 12 per week

Rooster:

 • Dagdienst
 • ma-vr
 • Weekendbeschikbaarheid

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Dienstreizen vergoeding
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

 

Screeningsvragen:

 • Motivatie toevoegen
 • Graag beschikbaarheid opgeven. Aantal uur of oproep / welke dagen / zaterdag / zondag / logeerweekenden
 • VOG

 

Werklocatie: Fysiek

Functieomschrijving

Over de functie

Binnen ons gedragswetenschappers team zijn wij op zoek naar een orthopedagoog met affiniteit voor de LVB doelgroep. Binnen de organisatie hebben wij drie dagbehandeling groepen binnen dit domein. Een groep in de leeftijdscategorie 4 tot 12 en twee groepen in de leeftijdscategorie 12 tot 23 jaar. Voor deze kinderen en jongeren is het doel het bieden van zinvolle en passende dagbesteding en behandeling met oog voor persoonlijke ontwikkeldoelen. Voor een ieder is het uitstroomperspectief anders en dat maakt het werken als gedragswetenschappers binnen deze groepen divers en uitdagend.

Wat ga je doen?

Je biedt je collega’s van de verschillende teams inhoudelijke ondersteuning en deskundigheidsbevordering. Jij kunt raad geven zonder het dossier over te nemen en bent in staat om met jouw (gevraagde en ongevraagde) adviezen iedereen naar een hoger plan te tillen.

Als gedragswetenschapper heb je zicht op het gehele hulpverleningsproces, wat loopt van de intakeprocedure tot het tot stand komen van een behandelplan en de uitvoering daarvan. Je vindt het tof om het proces te volgen en te verbeteren en bent een kei in het bewaken van termijnen en het voeren van de regie.

Je vindt het heerlijk om je vast te bijten in casussen waarin je net even die stap verder moet zetten om echt het verschil te maken. Natuurlijk werk je daarin samen met je collega’s, maar ook externe partijen. Het multidisciplinaire team bestaat uit pedagogisch medewerkers, groepsondersteuners, ambulant (gezins)hulpverleners, docenten en vaktherapeuten.

Als gedragswetenschapper ben je één van de drijvende krachten binnen dit team. Je weet wat er nodig is en neemt het team mee op sleeptouw. Vanuit je overtuiging dat kinderen leren door ervaren ben je iedere dag bezig met het in stand houden en bevorderen van een leefklimaat waarin structuur, veiligheid, begeleiding en behandeling geboden wordt aan kinderen en jongeren.

Wie zijn wij?

Horses & Co biedt een uitdagende werkplek binnen een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij ons staat het kind altijd op nummer één. Dat zorgt ervoor dat we met het team heel veel voor elkaar krijgen, maar wil ook zeggen dat we net dat beetje extra vragen van iedereen die bij ons werkt. Onze doelgroep is bijzonder divers, zowel in leeftijd als in problematiek.

De visie van Horses en Co draagt uit: ‘Je mag zijn wie je bent’. De ervaringsgerichte methodiek is verweven met de wijze waarop wij zorg leveren. Ieder kind wordt gezien in zijn totaliteit, met al zijn kwaliteiten en beperkingen en in voortdurende interactie met zijn omgeving. Ieder kind krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen. Hierbij wordt in de begeleiding en behandeling evenwicht gewaarborgd tussen leermomenten, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Horses & Co heeft op dit moment vijf verschillende locaties en op deze locaties bieden we een grote verscheidenheid aan zorg, zowel behandeling als begeleiding. Vanwege deze grote diversiteit aan cliënten, groepen en locaties vinden we het een uitdaging om iedere collega in zijn of haar kracht te zetten.

Wie ben jij?

· Een teamspeler die bevlogen is met de doelgroep. Je coördineert, adviseert en intervenieert zowel in een multidisciplinair team als in de gezinnen waar jij bij betrokken bent.

· Je hebt ervaring met de LVB doelgroep en bent bekend met de methodiek Triple C;

· Je bent in staat om achter het gedrag te kijken bij complexe casussen;

· Je hebt ervaring met coördinerende taken;

· Je kan werken vanuit meervoudige partijdigheid;

· Je staat stevig in je schoenen en kent je eigen kwaliteiten en valkuilen;

· Je denkt in oplossingen in plaats van problemen;

· Je werkt doelgericht en bent creatief in het behalen van de doelen;

· Je gelooft in de kracht van de ervaringsgerichte methodiek;

· Je kunt je vinden in de visie dat het kind onlosmakelijk verbonden is aan het systeem en dat gedrag vaak niet terug te leiden is tot slechts één oorzaak.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Salaris: €3.500,00 – €5.300,00 per maand

Rooster:

 • Dagdienst

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

 

Werklocatie: Fysiek

Functieomschrijving

Wie zijn wij ?
Ben jij een echte administratieve en sociale duizendpoot en heb jij affiniteit met cijfers. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Horses&Co biedt een uitdagende werkplek binnen een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Binnen Horses&Co staat het kind altijd op nummer één. Achter de schermen lever jij een grote bijdrage aan het goed verlopen van de zorg. Horses&Co is een leer en zorgboerderij met meerdere locaties. Horses&Co biedt een uitdagende werkplek waar je op een ervaringsgerichte manier bezig bent met het in stand houden en bevorderen van een leefklimaat waarin structuur, veiligheid en begeleiding geboden wordt aan jeugdigen.

Wij zoeken Medewerker Backoffice

In deze functie:
Zorg jij samen met je team voor het goed verloop van de financiering van de zorg die onze organisatie aan onze jongeren biedt. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een groot deel van financiële proces van aanmelden tot uitstroom. Denk hierbij aan het opmaken van facturen, offertes en het opstellen van zorgovereenkomsten. Daarnaast is het belangrijk dat deze gegevens correct in onze systemen worden verwerkt.

Maar ook heb je daarnaast persoonlijk contact met onze jongeren en hun ouders en of betrokken organisaties. Je ondersteunt hen bij hun administratieve verantwoordelijkheden. Samen met het team draag je zorg voor de financiële cirkel binnen de organisatie.

Taken zijn:
– Je beheert samen met je team de mailbox en de afdelingstelefoon
– Je zorgt dat de systemen op orde zijn
– Je hebt zicht op de stand van alle zorgindicaties en bewaakt het proces
– Je stelt facturen, offertes, begrotingen en contracten op
– Je houdt de in- door- en uitstroom bij van de jongeren
– Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de kwartaal cijfers van jou afdeling
– Je bent handig met Microsoft office
– Mocht je bekend zijn met Nedap en of Vecozo is dit zeker een pre!

Wat breng je mee?
– Minimaal MBO 4+ werk en denk niveau
– Financiële en administratieve achtergrond (in de zorg is een pre)
– Relevante werkervaring
– 32 tot 36 uur per week beschikbaar
– Je bent flexibel
– Je bent georganiseerd
– Je bent stress bestendig
– Je bent nauwkeurig en integer
– Je bent zelfstandig
– Je bent digitaal goed onderlegd
– Je bent gewend om procesmatig te werken

Wat bieden wij?
– We bieden je een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast – bij goed functioneren-
– Dagen en tijden in overleg
– Markt conform salaris (CAO Jeugdzorg)
– reiskostenvergoeding
– Eindejaarsuitkering en vakantiegeld
– Ontwikkel mogelijkheden
– En niet onbelangrijk werken in een fijn team.

Is jouw interesse gewekt en sluit jij aan bij het bovenstaande geschetste profiel. Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Salaris: €2.155,00 – €3.286,00 per maand

Rooster:

 • Dagdienst
 • ma-vr

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

 

Werklocatie: Fysiek

Functieomschrijving

Systeem therapeutisch werker

“Kom jij ons team versterken als systeem therapeutisch werker?”

Horses & Co is een zorg- en leerboerderij met 5 locaties. Horses & Co biedt een uitdagende werkplek waar je op een ervaringsgerichte manier leren en werken vanuit de systemische visie als een van onze pijlers beschouwen. Je bent bezig met het in stand houden en bevorderen van een leefklimaat waarin structuur, veiligheid en begeleiding geboden wordt aan jeugdigen. Horses & Co is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij ons staat de client altijd op nummer één. Wij bieden zorg aan jeugdigen met heel veel verschillende achtergronden. Op onze locaties bieden we een grote verscheidenheid aan zorg, behandeling en begeleiding. Vanwege deze grote diversiteit aan cliënten, groepen en locaties vinden we het een uitdaging om iedere collega in zijn of haar kracht te zetten.

Functieomschrijving

Samen met het gezinssysteem ga je de zorgen inventariseren, de gewenste situatie in kaart brengen en ondersteun je hen bij het formuleren van de gewenste veranderingen. Samen met het systeem ga je onderzoeken welke aanknopingspunten er liggen om tot de gewenste situatie te komen en het gezin weer zonder professionele hulp verder kan. Je hebt hierbij aandacht voor hulpbronnen en krachten binnen het eigen systeem/netwerk.

Als systemisch werker ga je er vanuit dat het kind/jongere onlosmakelijk verbonden is aan het systeem en werk je vanuit de visie dat gedrag vaak niet terug te leiden is tot slechts één oorzaak, maar alles in verbinding met elkaar staat. Je bent in staat om zorgen en problemen te begrijpen vanuit context en relaties.

Wat ga je doen?

Bij Horses en Co werken we vanuit de eerder omschreven systemische visie. Wanneer een cliënt bij ons wordt aangemeld, hebben wij vanaf de intake al aandacht voor het systeem rondom het kind.

In de kennismakingsfase/observatieperiode heb jij als systemisch werker aandacht voor het systeem rondom het kind. Dit doe je middels gespreksvoering met het systeem. Je werkt in een multidisciplinair team dat iedere zes weken samen komt. Middels een terugkoppeling van de gesprekken in de kennismakingsfase stem je met je collega’s af welke vorm van verdere begeleiding passend is voor het betreffende systeem. Denk hierbij aan het voortzetten van de systemische begeleiding of ervaringsgerichte coaching, speltherapie, PMT, psycho-educatie en ambulante gezinsbegeleiding.

Wie ben jij

– Afgeronde HBO opleiding Pedagogische hulpverlening MW

– Afgeronde opleiding Systeemtherapeutisch Werker

– Je hebt affiniteit met concept zorgboerderij

– SKJ registratie

– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

– Je bent flexibel

– Je kunt omgaan met tegengestelde belangen en loyaliteiten

Wat bieden wij jou

Tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week.

Salaris op basis van opleiding en ervaring, conform de CAO Jeugdzorg

Vakantiegeld

Eindejaarsuitkering

Reiskosten woon – werk € 0,21 per kilometer

Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Wij nemen alleen sollicitaties met motivatie en CV in behandeling.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s en een meeloopdag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Contract bepaalde tijd, Vaste baan, Parttime, Fulltime, Tijdelijk

Contractduur 12 maanden

Rooster:

 • Dagdienst
 • ma-vr
 • Weekendbeschikbaarheid

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Dienstreizen vergoeding
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

 

Opleiding:

 • HBO (Gewenst)

 

Licentie/certificaat:

 • SKJ registratie (Gewenst)

 

Werklocatie: Fysiek

Wil jij werken bij Horses & Co, maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Aarzel niet en stuur ons een e-mail naar personeelszaken@horsesenco.nl waarin je uitlegt waarom jij zo goed bij ons past! Wij zullen dan contact met je opnemen

Stage

Horses&Co is een erkend leerbedrijf, voor verschillende opleidingen kun je bij ons stage lopen.

Ook interesse in een stage? Neem contact op met personeelszaken@horsesenco.nl

Beschut werk

Horses&Co is sinds kort ook een beschutte werkplek, heb je interesse in beschut werk? Neem dan contact op met personeelszaken@horsesenco.nl.

Vrijwilligerswerk 

Wil jij ons helpen met de verzorging van de dieren of het vervoeren van onze jongeren? Bij Horses&Co hebben we altijd plek voor vrijwilligers die het leuk vinden ons hierbij te helpen!